Karacasulu işadamı Mustafa Şevki Kavurmacı, Karacasulu lise öğrencilerine 744 adet takım elbise yardımı yaptı. Karacasu Lisesi Konferans Salonu"nda gerçekleşen yardım törenine, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Karacasu Kaymakamı Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Halil İbrahim Andiç, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Çantalı, Karacasulu İşadamı Mustafa Şevki Kavurmacı"ya vekaleten ise Mustafa Gençoğlu katıldı. Hayırsever işadamının yazdığı mektup bir öğrenci tarafından okunurken, salondan büyük alkış aldı. Vali Coş, konferans salonunda çocuklara “Kim Derslerine Çalışıyor” diye sorarken, el kaldırmayan öğrencilere derslerine çalışmaları konusunda nasihatlarda bulundu.
Törende konuşan hayırsever işadamı Mustafa Şevki Kavurmacı"nın vekili Mustafa Gençoğlu, Kavurmacı"nın İstanbul"da yaşamasına rağmen Karacasu"yu unutamadığını kaydetti. Gençoğlu, “Mustafa Şevki Kavurmacı"nın yaklaşık 20 bin çalışanı var. Şu anda tekstilde dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilcisi. Şu anda yıllık gelirinin yüzde 40"ını hayır işlerinde harcıyor. Kendisini ziyaret ettiğimde Karacasu lafını duyduğunda gözleri dolu dolu oluyor. Karacasu"ya yaptığı yardımlar bitmeyecek ve yardımları devam edecektir” dedi.
Karacasu Kaymakamı Osman Bilgin de, hayırsever işadamı Mustafa Şevki Kavurmacı"ya teşekkür ederek; “Öğrencilerimize örnek olmasını diliyorum”dedi.
VALİ COŞ"TAN ÖĞRENCİLERE NASİHAT
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"da öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada çok çalışıp ülkelerine faydalı olmalarını nasihat etti. Vali Coş, “Hayırsever işadamımızın yazdığı mektuptan örnek almanızı diliyorum. Kendisini 15 yıldır tanırım. Yaptığı güzel hizmetlerden ötürü tebrik ediyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün dediği gibi 'Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır'. Sizin de öğrenci olarak göreviniz derslerinize çok çalışarak ülkemize en iyi hizmeti verebilmek olmalı. Karacasu"nun eğitimde en iyi olmasını diliyoruz. Az önce el kaldırmayışınızı mütevaziliğinize veriyorum. Başarılı olun, çok çalışın. Ülkemiz, memleketimiz kazançlı çıkacaktır. Bakışlarınızdaki heyecandan, gözlerinizdeki parıltıdan başarılı olabileceğinizi düşünüyorum” diye konuştu.