Aydın merkez ve Nazilli ilçelerinden sonra üçüncüsü Söke’de düzenlenen seminerde konuşmacı olarak Sanayi Bakanlığı’na bağlı Milli Prodüktivite Merkezi Teknik Müşaviri Dr. Mustafa Kemal Akgül yer aldı.
Söke Ziraat Odası Konferans Salonunda düzenlenen seminere TÜMSİAD Aydın ve Söke Temsilcileri başta olmak üzere Ak Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Söke Şoförler Odası Başkanı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Refik Karataş, Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş, Söke Berberler Odası Başkanı Samed Can, iş adamları ve davetliler katıldı.
TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petekkaya; “TÜMSİAD’ın kurulduğu tarih olan 2005’den beri en önemli misyonumuzun memleketimize katma değerler oluşturacak projeler üretmek olduğunu belirtmek isterim. İşadamlarımızın gelişen dünyada yerlerini alabilmeleri için Ar-Ge kültürünü muhakkak edinmeleri gerekmektedir. Bu tür programlar bu kapsamda değerlendirilmeli ve edinilen bilgiler reel hayata geçirilmelidir. TÜMSİAD olarak Söke’de eğitim faaliyetlerimiz devam edecektir” diyerek, katılımcılara teşekkür etti.
“İşadamı Olmanın Altın Kuralları” konulu seminere konuşmacı olarak katılan Sanayi Bakanlığı’na bağlı Milli Prodüktivite Merkezi Teknik Müşaviri Dr. Mustafa Kemal Akgül, Sökeli iş adamı kültürüne katkı sağlayacak ve değişen ticari değerler karşısında doğru konumlanmak için yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi. Mustafa kemal Akgül, işadamlarına dünya ticaretinde yaşanan değişimlerin firmalar bazında oluşturacağı etkiler ve işadamlarının yeniliklere karşı hazırlıklı olmaları konularında da bilgiler sundu.

86.20120229132010.jpg