İsabeyli’nin 8 yılda geldiği noktanı anlatıldığı toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker, AK Parti Nazilli ve İsabeyli Teşkilatı ile, Nazilli Mahalle Muhtarları ile İsabeyli Mahalle Muhtarları katıldı.
8 yıllık çalışmasını kısaca değerlendirerek İsabeyli’ye yapılan hizmetleri anlatan İsabeyli Belde Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim; “2004 yılında beri İsabeyli Beldesi için güzel çalışmalar yapıyoruz. Daha önce de meclis üyeliği yapmıştım. Bazı eksiklikleri gördüğüm ve daha iyi yönetebileceğime inandığım için Başkan adayı oldum ve 8 yıldır da başkanlık yapıyorum. Milletvekillerimizin de sayesinde ilçemize çok güzel hizmetler sağladık. Yaklaşık 5 bin nüfusumuz olmasına rağmen 3 yılda yaklaşık 10 milyon TL’lik yatırım yaptık. Bunların hepsi muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle uyumlu çalışmalarımız sayesinde oldu. Üniversitenin kazandırılması, Toplu konutlar, sosyal tesisler ile büyüyen ilçemize çok büyük yatırımları Milletvekillerimizin desteği ile sağladık” dedi.
“İSABEYLİ, DİĞER İLÇE VE BELDELERE ÖRNEK OLMALI”
Başkan Erim’in konuşmasının ardından İsabeyli Belediyesi’ni tanıtım amacıyla hazırlanan 10 dakikalık video izlendi. Hazırlanan tanıtım videosunda anlatılan projeleri ve yatırım miktarlarını not alan AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, “İş bilenin Kılıç kuşananın” diyerek Belde Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim’i yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ederek konuşmasına başladı.
“Milletvekili Kılınç konuşmasında; “8 senede İsabeyli’nin geldiği durum ortada. Yaklaşık 5 bin nüfusu olan İsabeyli, hizmet yarışı içerisinde. Öyle bir kıyaslama yapabilmemiz veya yapılan hizmeti karşılaştırma noktasında Nazilli’nin merkez nüfusu 111 bin, İsabeyli’nin nüfusu 4 bin 600. Nazilli’de 3 yılda 12 milyon TL yatırım yapılırken, İsabeyli’de ise 10 milyon TL’lik yatırım yapıldığını görüyoruz. Nüfus açısından veya büyüklük açısından baktığımızda da İsabeyli Belediyemiz, Nazilli Belediyesi’nin bütçesinin 3’te birine yaklaşmış durumda. Bu çok ciddi bir rakam. Aydın’da 17 ilçe 38 tane belde var. Diğer ilçe ve beldelerimize de bu hizmetlerin örnek olmasını temenni ediyoruz. Belediyecilik, vatandaşa daha iyi hizmet üretebilmek, daha iyi yaşanabilir çevre sunmak. Sağolsun belediye başkanımızın yaptığı işlere baktığımızda İsabeyli’yi getirdiği durum belli. Başkanımızın daha iyi başarılara imza atmasını diliyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından İsabeyli Kampüsü ve bahçesini muhtarlarla gezen Başkan Erim ve Milletvekili Kılınç, girdikleri boş amfide oturarak hatıra fotoğrafı çekildiler.