Beldenin sakinlik ve huzurun adresi haline geldiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, yaz tatili boyunca öğrencilerin en güzel şekilde eğlenip dinlenmesi için belediyenin hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirtti.
Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Beldesi’nin belde olmasına rağmen örnek şehircilik uygulamasıyla Türkiye’de birçok yerleşim merkezine model olduğunu belirten Başkan Erim, beldenin son günlerde kamuoyunda sıkça tartışılan kentsel dönüşüm çalışmalarının uzağında sakin ve huzurlu yaşamın adresi olduğunu kaydetti. Göreve geldiği 2004 yılından bu yana, daha yaşanabilir bir İsabeyli için gayret gösterdiğini ifade eden Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, insana yaptıkları yatırımın karşılığını fazlasıyla aldıklarını belirterek “Bir köy olarak devraldığımız İsabeyli’yi modern bir kimliğe büründürdük. AK Belediyecilik anlayışının bütün izlerinin şehrin bugünkü kimliğine yansıtmaya gayret ettik” dedi.
2014 yılında Nazilli ile birleşecek olmalarını İsabeyli’nin geleceği adına bir tehlike olarak görmediğini kaydeden İsabeyli Beleidye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, “’Vatandaş artık doğruları gördü. Sahip olduğu sakin ve huzurlu yaşamın elinden kayıp gitmesine müsaade etmeyecektir. İnsanlar artık evlerinde güvenle oturmak istiyorlar. İç içe girmiş, sosyal hayatı olmayan bir şehircilik anlayışı vatandaşları daha iyi yaşam koşullarına yönlendiriyor. İşte bu noktada İsabeyli’ye ciddi bir rağbet var. Nazilli’de oturanlar ailelerinin daha iyi şartlarda yaşaması için İsabeyli’den ya ev alıyor, ya da kiralama yolunu tercih ediyor. Belediye olarak biz de üstümüze düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Mevcut içme suyu şebekesini güçlendirmek için başlattığımız yeni su isale hattı çalışması hızla devam ediyor. Bunun yanında Dallıca-İsabeyli arasındaki bağlantı yolunun bitirilmesi için de hazırlıklar son aşamaya geldi. Özellikle İsabeyli’de yeşili korumak adına ciddi çalışmalarımız var. Yakında başlatacağımız ekolojik turlar sayesinde İsabeyli’yi doğal yaşam ve alışveriş merkezi haline getireceğiz’’ diyerek İsabeyli Beldesi’nin sakinliğin ve huzurun adresi haline geldiğini iddia etti.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png