Kuşadası Ticaret Odası, kayıtlı tüm üyelerin bilgilerinin ve ilçenin iş dünyasıyla ilgili haberlerin yer aldığı İş Rehberi Sitesi'nin tanıtımını yaptı.
Kuşadası Ticaret Odası Konferans salonunda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, hazırladıkları İş Rehberi Sitesi'nde, iş dünyasıyla ilgili detaylı haberler ile eğitim ve kariyer gelişimi hakkında bilgilerin bulunduğunu, sitenin önemli kolaylıklar sağladığını belirtti.
Tanıtımı, siteyi hazırlayan Atölye Tanıtım firması yetkilisi Emre Nacigil yaptı.
Nacigil, projenin, Kuşadası iş dünyasının uzun yıllardır eksikliğini hissettiği bir rehber projesi olduğunu belirterek, ''Site, Kuşadası'ndaki tüm işletmelerin adres bilgileri yer aldığı geniş kapsamlı tanıtıcı bir rehber görevini görecek. Kuşadası Ticaret Odası üyeleri otomatik olarak sisteme ekleniyor, ayrıca Oda üyesi olmayan firmaların da sitenin ana panelinden ücretsiz olarak kayıt yapabilmelirini olanak sağlanıyor'' dedi.
www.isrehberim.org sitesinde, ziyaretçilerin aradıkları firmalara, ücretsiz, hızlı ve kolay ulaşabileceklerini ifade eden Nacigil, doğru ve güncel firma bilgisini, herkesin kullanabileceği şekilde ziyaretçi dostu bir arayüz ile sunulduğunu kaydetti.