Seyfi Ali Ceyhan'ın kullandığı 38 SD 379 plakalı iş makinesi yüklü TIR, Hacılar İlçesi'nin Erenler Caddesi'nde dik bir yokuştan inerken frenlerinin arızalanması nedeniyle kontrolden çıktı. Yokuş aşağı hızla gitmeye başlayan TIR, Nuhu Apraycı'ya ait evin duvarına çarptı. Çarpmayla birlikte TIR'ın dorsesindeki 'paletli döner kepçe' adı verilen iş makinası ise kayarak aynı evin mutfak bölümünün üzerine düştü. TIR daha sonra yol kenarında park halindeki 38 DV 997 plakalı kamyonete ve bir bahçe duvarına çarparak durabildi.

Kazada TIR dorsesi ile evin duvarı arasında sıkışan sürücü Seyfi Ali Ceyhan, olay yerinde hayatını kaybetti. Ceylan'ın cesedi Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi tarafından sıkıştığı yerden çıkartılarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, boş olan ve depo olarak kullanılan Nuhu Apraycı'ya ait evin tamamen yıkılarak kullanılamaz hale geldiği bildirildi.

TIR KAZASI: 1 ÖLÜ
Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi Gümüşgün Mahallesi'nde, Yeni Sanayi'de meydana gelen kazada ise, Bayram Yavuz yönetimindeki 44 DZ 130 plakalı TIR, 79 yaşındaki İhsan Özkardeş yönetimindeki 38 E 1765 plakalı otomobille çarpıştı. Ağır yaralanan İhsan Özkardeş, tedavi için kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.