Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, 2011 yılı Ocak-Aralık döneminde 81 ili kapsayan performans değerlendirmesi neticesinde Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne kurumsal hizmetlerin sunulmasında performansının yüksek çıkmasından dolayı teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü performans değerlendirmesinde; istihdam, kurslar, işgücü piyasası ve işsizlik sigortası olmak üzere dört ana gösterge kriter olarak alındı. Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü 2011 Ocak-Aralık dönemi içerisinde işgücü piyasasında etkinliği sağlama hizmetlerinde yüzde 96.3 başarı sağlayarak, Türkiye geneli işgücü piyasasında etkinliği sağlama hizmetlerinde performans sıralamasında 2. sırada yer aldı.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2012 yılının Nisan ve Temmuz aylarında bünyesine katılan iş ve meslek danışmanları ile birlikte kurumsal yapısını daha da güçlendirerek, Aydın’daki bütün aktif işsizlerin iş hayatına katılmalarını sağlayarak işsizlerin ve işverenlerin yanında olmaya devam ediyor.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2010 yılında da aynı başarıyı göstererek teşekkür belgesi almıştı. İkinci kez aynı başarıyı gösteren Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, büyük bir başarıya imza atmış oldu.
 aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png