Hülya Avşar'ın 13 yıldır güvenlik işlerinden sorumlu Alkan Özalan, iş akdi feshedilince İstanbul 7'nci İş Mahkemesi'nde sanatçıya maaş, kıdem ve ihbar tazminatı toplamı 15 bin liralık alacak davası açtı. Özalan'ın avukatı dava dilekçesinde "35 aylık maaşı ödenmemiştir. Haksız yere iş akdini feshettiğiniz Özalan'ın tazminatlarını da ödemediniz. Toplam alacağımız olan 186 bin liradan şimdilik 15 bin liranın tahsilini istiyoruz" dedi. 

'UFAK TEFEK YARDIMLARI OLDU' 
Geçen hafta görülen duruşmada Avşar'ın tanığı Seher Elidar "2006'dan beri Avşar'ın asistanlığını yapıyorum. İstanbul'da davacıyı hiç görmedim. Avşar'ın Ayvalık'ta yazlığı vardır. Bu yazlığın satılması sırasında davacının ufak tefek yardımları olduğunu duydum. Çalışması sürekli değildi. İhtiyaç oldukça kendisinden yardım isteniyordu. Daimi çalışan değildi" dedi. Diğer tanıkların dinlenmesi için duruşma ertelendi. 

ALKAN ÖZALAN İSMİ YABANCI DEĞİL
Davacı Alkan Özalan ismi magazin muhabirleri için yabancı değil. Özalan bir dönem Avşar'ın 2009'da vefat eden annesi Emral Avşar'la yakınlığıyla gündeme gelmişti.