Eşiyle birlikte tatilini geçirmek için Türkiye’ye gelen İrlandalı John Ohara, göğüs ağrısı şikâyetiyle aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan John Ohara’nın ilk müdahalesi Özel Medline Aydın Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Güngör ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Anjiyografi yapılarak balon yöntemi ile kalp damarı açılan John Ohara’ya diğer damarlarındaki problemler nedeniyle daha sonra by-pass ameliyatı da yapıldı. John Ohara, Özel Medline Aydın Hastanesi’nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Altay Elalmış tarafından gerçekleştirilen by-pass operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

Tekrar sağlığına kavuşmanın verdiği mutluluk ile yaşadıklarını anlatan John Ohara: “Daha önce her hangi bir rahatsızlığım yoktu. Aniden başlayan mide bulantısı ve kalp ağrısı ile yere yığıldım. Kalp krizi teşhisi ile Özel Medline Aydın Hastanesi’ne ambulans ile getirildim. İlk müdahalenin ardından diğer damarlarımda da problem olduğu anlaşıldı. Doktorlarıma güvenerek by-pass ameliyatını da kabul ettim. Beni sağlığıma kavuşturan Türk doktorlarına minnettarım.” dedi.

Hastanın sağlığına kavuşmasını sağlayan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Altay Elalmış ise:,“İlk müdahalenin ardından John Ohara’nın diğer damarlarının da tıkalı olduğu anlaşıldı. Hastanın tam olarak sağlığına kavuşabilmesi için kendisine by-pass ameliyat yapılmasını önerdik. Başarı ile gerçekleşen ameliyatın ardından bilinci tam olarak açılan hasta, 10 günde taburcu oldu.” diye konuştu.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png