Bu yıl 8. kez düzenlenen 'TED Hülya Avşar Senior Tenis Turnuvası'na katılan Hülya Avşar, yine çarpıcı açıklamalar yaptı...

LAL VE ZEHRA İYİLER
İki yıldır Sadettin Saran ile mutlu bir birliktelik yaşayan Hülya Avşar, maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sadettin Saran'la ayrılık haberlerini yalanlayan Avşar, "Maalesef ayrılmadık, sadece evimizi değiştiriyoruz. Ayrıca Lal ve Zehra da çok iyi geçiniyorlar" diye konuştu.

AZ ET YEDİM!
Hayli kilo verdiği gözlenen Avşar zayıflamasının formülünü de şöyle özetledi: "Artık sebze ağırlıklı besleniyorum. İki haftadır bir kere et yedim. Bu aralar tatlı da yemiyorum. Allah'tan iradem var. Bir şeyi yapmayacağım dediğim zaman yaparım. Eskiden yarım kavanoz nutella yerdim, artık yemiyorum." Şarkı söylemeyi özlediğini ve üç ay içinde yeni albümünü çıkaracağının müjdesini de veren Avşar Kızı, "Metin Özülkü ile birlikte çalışıyoruz. Yeni çalışmam için beş şarkı yapacağım. Bu albümde yıllar önce seslendirdiğim 'Sensiz Kaldım' isimli şarkıyı da yeni versiyonu ile okuyacağım" dedi.

ŞAHAN BİR JÖN!
Öte yandan seneye Türkmax'ta şovuna devam edeceğini söyleyen Avşar Kızı, yeni bir sinema filminde oynayacağını da değindi. Filmde Erkan Can gibi güçlü oyuncuların da yer alacağını anlatan Avşar, detay vermekten kaçındı. Türk Sineması'nın yeni jönünü ise Şahan Gökbakar olarak belirleyen Avşar, şöyle konuştu: "Jön demek illa filinta gibi olmak demek değildir. Türk halkının kalbine alabileceği, güldürüp, ağlatacağı biri olmaktır. Şahan'ı çok beğeniyorum."

Gazeteport