Kanal 1 ekranlarının ilgiyle izlenen programı Akşam Keyfi'ne konuk olan Yıldız Tilbe özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Şuan hayatında kimsenin olmadığını söyleyen şarkıcı bundan yıllar önce yazdığı "Ama Evlisin" adlı şarkının hikayesini anlattı.

Tilbe bu şarkıyı platonik aşkına yazdığını söyledi. "Evli olduğunu bilmiyordum. Bilseydim zaten böyle birşey yaşamazdım diyen ünlü şarkıcı, "Zaten bir kez yüzüne bakmıştım. Daha da bakmadım" dedi. Tilbe ondan sonra da birçok kez aşık olduğunu itiraf etti.

Programda evlenmeyi düşünmediğini söyleyen Tilbe, "Bu işler kısmet işi" dedi. Hayatında evlenmeye değer birinin de olmadığını belirten ünlü şarkıcı, "Ben de zaman zaman başımı omuzuna yaslayacağım bir insan istiyorum ama laf olsun diye de istemiyorum. Aslında kendimi yalnız da hissetmiyorum. Ailem, sevenlerim ve işim olduğu için yalnızlık zor gelmiyor" diye konuştu.

Yıldız Tilbe programda çok özel de bir itirafta bulundu. Şarkıcı, "Zamanında, bundan yıllar önce, gençlik dönemlerimde cehaletimden dolayı intiharı düşünmüştüm. Cahillik bu. Doğru birşey değil. Zamanla herşey değişiyor. İnsanın 20 yaşındaki aklı ile 40 yaşındaki aklı bir olmuyor" dedi.

Ünlü şarkıcı bir süre önce tartıştığı İbrahim Tatlıses'le ilgili konuşmak istemediğini söyledi ve ekledi: " Burada ikinci-üçüncü şahıslar hakında konuşmak istemiyorum" VATAN