İncirliova ilçesinde bir polis memuru ve bir kadının ölümüyle sonuçlanan olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Bilindiği gibi; sevgili oldukları iddia edilen ve bir süredir birlikte yaşadıkları belirtilen polis memuru F.İ., bilinmeyen bir nedenden dolayı P.K. ile tartıştı. Tartışmada P.K.'yi 3-4 el ateş ederek ağır yaralayan polis memuru daha sonra kendisine de ateş ederek intihar emişti. Polis memuru F.İ. olay yerinde hayatını kaybederken P.K. ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.
Görgü şahitlerinin ifadelerinde İncirliova ilçesinde yıllardır trafik polisi olarak görev yapan polis memuru F.İ. (44), bir süredir Atatürk Mahallesi'nde yaşayan 24 yaşlarındaki P.K. ile dost hayatı yaşadığı iddia edilmişti. Biri astsubay diğeri hemşire olduğu belirtilen 2 çocuk babası polis memuru F.İ"nin dün akşam bilinmeyen bir nedenden dolayı P.K.'yle, evlerinin hemen yakınında bulunan sokakta tartışmıştı. P.K.'yi göğsünden kurşunlayan polis memuru F.İ. daha sonra kendisini de vurarak intihar etmişti.
Yaşanan üzücü olayın ardından polis memuru F.İ ve P.K"nın cesetleri otopsi için morga konuldu. Yapılan otopsinin ardından cesetlerin ailelerine teslim edileceği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.