Kuşadası ve Didim ilçelerinde bir dönem emniyet müdürlüğü görevinde bulunan Gökhan Erdönmez, intihara kalkıştı. Artvin'in Arhavi ilçesi emniyet müdürlüğü ve Artvin Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra emekliye ayrılarak Kuşadası'na yerleşen Gökhan Erdönmez, ayrı yaşadığı eşiyle tartıştıktan sonra çok sayıda ilaç içti. Erdönmez, zamanında yapılan müdahale ile hayata döndürüldü.
Edinilen bilgiye göre,Aydın'ın Didim ve ardından da Kuşadası ilçesinde emniyet müdürlükleri görevinde bulunan ve daha sonra Artvin'in Arhavi ilçesine emniyet müdürü olarak atanan Gökhan Erdönmez, son olarak Artvin Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Emekliye ayrıldıktan sonra Kuşadası'na yerleşen Gökhan Erdönmez, evinde çok sayıda ilaç içerek, yaşamını sonlandırmak için girişimde bulundu. Yakınlarının durumu öğrenmeleri ve bildirmeleri üzerine polis ekipleri eve gitti. Kapı açılmayınca yangın
merdiveninden eve giren ekipler, Gökhan Erdönmez'i yarı baygın durumda buldu. Meslektaşları tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Erdönmez, zamanında yapılan müdahale ile hayata döndürüldü.
Bir süredir sorunlar yaşadığı eşinin, kendisini ''rahatsız ettiği'' gerekçesiyle Gökhan Erdönmez hakkında polise şikayette bulunduğu da öğrenildi. Emekli emniyet müdürü Gökhan Erdönmez'in intihar girişimi öncesinde, yakınlarına hitaben 2 sayfalık bir mektup yazdığı belirtildi.