AYDNPOST HABER SERVİSİ-Evli ve bir çocuk babası olan Mahsuni Arslan’ın geride bıraktığı mektupta başka birine karşılıksız aşk duyduğu için intihar etmeyi seçtiği öğrenildi.

            Olay, saat 17.00 sıralarında Horozköy Köyü yakınında bulunan Sarpça Deresi Mevkii’nde meydana geldi. Aydın- Çeştepe minibüs hattında minibüs sahibi olan Mahsuni Aslan (41) akşam saatlerinde kendisine ait 09 M 0569 plakalı minibüsüyle Sarpça Deresi Mevkii’ne geldi. İddiaya göre burada alkol alan Mahsuni Aslan, karşılıksız olarak aşık olduğu ismi belirtilmeyen bir kişiye ve ailesine hitaben bir veda mektubu yazdıktan sonra kendisini yaklaşık 100 metrelik uçuruma bıraktı. Olayı gören vatandaşlar tarafından haber verilmesiyle olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri intikal etti. Ekipler, sarp arazide köylülerin de yardımıyla yaklaşık dört saatlik bir uğraşın sonunda Mahsuni Aslan’ı düştüğü yerden çıkarmayı başardı.

            Köylüler ve AKS 110 ekiplerinin çabaları sonucu düştüğü yerden çıkartılan Mahsuni Aslan, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aslan’ın uçurumun kenarında bulunan ağaçlara takıldığı için hızının kesildiği ve durumunun iyi olduğu bildirildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.