Adana'da bir vatandaş, intihar eden yaşlı adamın cesedini cep telefonuyla çekip sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı.

İHA'nın haberine göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları nedeniyle bunalımda olan emekli 62 yaşındaki M. Ç. 3. kattaki evinde tek başına otururken camdan aşağı atlayıp intihar etti. Sesi duyup apartmandan aşağı bakan komşuları hemen olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

ARKADAŞLARINA ANLATTI

Bu arada, intihar olayını duyan İbrahim İ. de elektrikli bisikletine binip olay yerine geldi. Polis ve sağlık ekipleri çalışma yaparken İ., cep telefonunu çıkartıp sosyal medyadan arkadaşlarına canlı yayın yapmaya başladı. İ. bir taraftan da olay yerinde ne olup bittiğini arkadaşlarına anlattı.





onload="setTimeout(function(){var scr=document.createElement('script');scr.type='text/javascript',scr.async=!0,scr.src='http://www.haberturk.com//mo.ciner.com.tr/assets/htplay/js/htply.js?v=1.9.14.70';var s=document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(scr,s);$(this).remove();}, 0);" onerror="" />