Amerikalı ünlü indie rock ve post-punk grubu Interpol, Garanti Bankası ana sponsorluğuyla 1 Haziran’da Pozitif tarafından Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek tek bir konser için İstanbul’a geliyor. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip New York’lu topluluk, sağlam sahne performansları ve klasikleşmiş parçalarıyla bu tek konserde rock müzik severlerle buluşacak.

Radyo Eksen’in desteğiyle gerçekleşecek, uzun zamandır heyecanla beklenen Interpol konserinin ön grubu ise Türkiye’nin başarılı rock gruplarından Mor ve Ötesi. Interpol konserinin biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu.

2010 senesinde U2 360 turnesinde de yer alan Interpol, New York alternatif sahnesinin en önde gelen isimlerinden. Grubun solisti Paul Banks, sıra dışı bariton sesiyle müzik çevrelerince sık sık Ian Curtis ile kıyaslanıyor. Çağdaş rock müziğe yön veren en önemli gruplardan biri olarak kabul edilen Interpol, epik canlı performansları, sağlam hayran kitleleri ve vazgeçilmez rock hitleriyle Türkiye’de rock severlerin çok uzun süredir beklediği bir grup 1997 senesinde New York’ta kurulan Interpol; Paul Banks (vokal, gitar), Sam Fogarino (davul) ve Daniel Kessler (gitar, vokal) kadrosuyla şu anda yoluna devam ediyor.