Yarışmalarda dereceye giren 9 öğrenci Belediye Başkanı tarafından düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.
Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan'ın makamında düzenlenen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Selçuk ve Kemal Taner Umunç, okul müdürleri, öğretmenler ve dereceye giren öğrenciler katıldı.
Nazilli eğitim camiasının başarısını takdirle takip ettiğini ve kazanılan başarılarda büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, “Siz değerli öğrencilerimiz ile değerli öğretmenlerimizin gayretleri sonucunda eğitim ve öğretim alanında birçok başarıya imza atmaktayız. Belediye olarak bizim görevimiz sizlere destek olmaktır. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerken her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğimizi söz veriyorum” dedi.
Belediye Başkanı Kaplan, konuşmasının ardından birinci öğrencilere birer bisiklet hediye ederken diğer öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ile okullar şöyle sıralandı.
İlköğretim okulları 1. Kademe arası resim yarışmasında Cumhuriyet İlköğretim Okulu-Berkay Atabey, Atatürk İlköğretim Okulu Uğurcan Demiröz ve Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Elif Ruveyda Erdal. İlköğretim okulları 2. Kademe arası resim yarışması sonuçları; Recebbey İlköğretim Okulu Zeki Küçüksaraç, Sümer İlköğretim Okulu Yasemin Karpuz, Beşeylül İlköğretim Okulu Dilara Taşdemir ve Turan İlköğretim Okulu Rıfat Çakmak. Liseler Arası Tasarım Yarışması Sonuçları; Nazilli Anadolu Teknik Lisesi Efe Özyer ve Nazilli Menderes Anadolu Lisesi M. Sefa Ülkü dereye giren isimler oldu.