Niğde"de bir hamal, trafik kazasında yaralanan yaşlı adamın cebinden dökülen paraları toplayıp polise teslim etti. Hastanede tedavi altına alınan yaralı ise kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, Bor Caddesi"nde yolun karşısına geçmek isteyen 84 yaşındaki Mustafa Toy"a, Mesut S. İdaresindeki 35 PJD 24 plakalı otomobil çarptı. Ağır yaralanan Mustafa Toy, ambulansla Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, yaşlı adam kurtarılamadı. Bu sırada hastaneye gelen ve hamallık yaptığını belirten Mehmet Bozok, kazada yaralanan Mustafa Toy"un cebinden yere dökülen paraları topladığını söyledi. Mehmet Bozok, yanında getirdiği Mustafa Toy"a ait 1050 Avro ve 850 YTL"yi hastane polisine teslim etti. Hamallık yaparak geçimini sağladığını ifade eden Mehmet Bozok, AA muhabirine şunları anlattı:
"Trafik kazasının meydana geldiği anda olay yerindeydim. Yaşlı adama otomobil çarpınca cebindeki paralar yere saçıldı. Ben de paraları kaybolmaması için toplayıp cebime koydum. Yaralı hastaneye gidince ben de peşinden paraları hastaneye getirdim. Çocuklarıma bugüne kadar haram para yedirmedim. Paralarını getirdiğim Mustafa Toy"un kurtarılamamasına da çok üzüldüm."