Eskişehir"de kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlendikleri bildirilen 2 sokak köpeğinden biri öldü. Ölen köpeğin başından ayrılmayan ve zehirlendiği belirtilen sokak köpeği belediye görevlileri tarafından Hayvan Sağlık Merkezi"ne götürüldü.
      Kıbrıs Şehitleri Caddesi Tekel Başmüdürlüğü önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir sokak köpeği yığılıp kaldığı yaya kaldırımında can çekişerek öldü. 2 sokak köpeği de ölen köpeğin yanından ayrılmadı. Köpeklerden biri yanına yaklaşıp patileri ile dokunduğu ölen köpeği kaldırmaya çalıştı.
      Vatandaşların ihbarı üzerine gelen Eskişehir Odunpazarı Belediyesi görevlilileri ölen köpeği belediye aracına aldı. Belediye görevlileri ölen köpeğin yanından ayrılmayan diğer 2 köpekten birinde zehirlenme belirtileri görüp bu köpeği de belediyeye ait Hayvan Sağlığı Merkezi"ne götürdü. Görevliler, “Bu 2 köpeğe zehirli yiyecek verildiğini sanıyoruz. Biz geldiğimizde köpeklerden biri ölmüştü. Zehirlenme belirtileri gördüğümüz diğer köpeği tedavi için Hayvan Sağlık Merkezi"ne götürüyoruz. Bu köpeği tedaviyle ölmekten kurtarmaya çalışacağız'' dedi.