ODTÜ'de çeşitli bölümlerde okuyan üniversite öğrencilerinin bir araya gelmesiyle oluşan ''ODTÜ The Company Müzikal Topluluğu'' zamanın ve mekanın müziğe yaptığı ev sahipliğini anlatan ''Street'' müzikali ile bugün seyirciyi selamlayacak.

Alınan bilgiye göre, yıl boyunca 3 müzikal yapan topluluk, ilk dönem sonu etkinliğiyle sanatseverlerle buluşacak. Genellikle Broadway müzikallerini oynayan topluluk, bu kez grubun yönetmeni Irmak Sancar ve ekibinin derlediği bir müzikalle sahneye çıkacak. ''Street'' adlı İngilizce müzikalde, bir sokakta yaşayan insanların hikayesi anlatılıyor. Herkesin kendi adına bir şey bulabileceği, sorgulayabileceği müzikal, yarın saat 19.00'da ODTÜ Mimarlık Amfisi'nde sahnelenecek.

Topluluk ikinci konserini 5 Ocakta yine aynı yerde gerçekleştirecek. ODTÜ The Company Müzikal Topluluğu, orkestra, vokal ve teknik ekip olmak üzere yaklaşık 40 kişiden oluşuyor. Toplulukta, mühendislikten, konservatuvara, felsefeden iktisada çeşitli fakültelerde eğitim gören üniversite öğrencileri yer alıyor. ODTÜ'deki kütüphane ve çarşıdaki stantlardan temin edilebilecek konser biletleri öğrenci 4 TL, tam 6 TL'den satışa sunuluyor.