15 yaşındaki kız arkadaşıyla bir gecelik ilişkisi sonrasında baba olan küçük çocuk, cebinde para olmamasından yakınıyor ancak iyi bir baba olacağını iddia ediyor.

13 yaşındaki küçük çocuk baba oldu. Alfie Patten bir üst sınıfta okuyan 15 yaşındaki kız arkadaşını hamile bıraktı.
4 gün önce kız arkadaşının doğum yapmasıyla baba olan 13 yaşındaki bebek yüzlü küçük çocuk, çok iyi bir baba olacağını iddia ediyor.
Maisie Roxanne adı verilen bebeğin babası olan Alfie Patten, cebinde para olmamasından bazen babasından harçlık olarak 10 paund aldığından yakınıyor. Annesi ile birlikte Esatbourne'de yaşayan bebek yüzlü baba, sadece bir gece birlikte olduğu kız arkadaşıyla bir aile kurmayı istiyor.

Kız arkadaşıyla birlikte olduktan 12 hafta sonra, Chantelle Steadman'ın midesiyle lgili şikayetleri nedeniyle doktora giden 'genç çift' bir bebekleri olacağını öğrenmiş.
Doktorun bu durumu ailelerine söylemelerini tembih etmelerine rağmen, kendi ailelerini kurmaya karar veren iki çocuk, bu durumu gizleme kararı almış.
Ancak hamileliğin 6'ıncı ayında Chantelle Steadman'ın annesi durumdan şüphelenmiş ve olay ortaya çıkmış.
İki tarafın ailesi de olayın ortaya çıkmasıyla büyük bir şok yaşamış.
Babası işsiz olan Chantelle Steadman 5 kardeşi ile birlikte yaşıyor. Alfie Patten ise annesi ile birlikte yaşıyor ama okuldan sonra ki vakitlerini Steadman'ların evinde geçiriyor.

İngiltere şimdi bu iki ailenin durumunu konuşuyor.

MİLLİYET

GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN