Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen 12 resim sanatçısı İncirliova Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Resim Çalıştayında İncirliova’da buluştu.

12 - 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen çalıştayın açılış kokteylinde konuşan İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale “Bu yıl ilkini hayata geçirdiğimiz 1. Resim Çalıştayı'nda sanatçı dostlarımızı İncirliova’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz, bu güzel ilçemizi sanat ve kültür anlamında cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz, gençlerimizi sanatsal çalışmalar ve kültürel etkinliklerle buluşturarak faaliyetlere desteğimiz sürecek, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuran basın mensuplarına da teşekkür ediyorum” dedi.

SON NEFESİMİZE KADAR İNCİRLİOVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde her şey değişecek söylemi ile göreve talip olduklarına belirten İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale “Bu sene görevimizin son yılı Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere kadar nöbet yerimizi terk etmeyeceğiz, İncirliova halkına daha iyi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz, içinde bulunduğumuz parkın yapımında tüm emeği geçen çalışanlarımızı teşekkür ediyorum , önümüzdeki günlerde park üçüncü etap çalışmalarına başlayacağız ve yüzme havuzumuzu  açacağız” diye konuştu.

SANATCILARDAN BAŞKAN KALE’YE TEŞEKKÜR

İncirliova Belediyesinin kendilerine gösterdiği misafirperverlikten dolayı katılan tüm resim sanatçıları adına Başkan Gürşat Kale’ye teşekkür eden Resim Sanatcısı Burak Erim "Adana’dan, Eskişehir’den, İzmir’den Aydın’dan, İstanbul’dan sanatçılarımız geldi beş gün boyunca İncirliova Belediyesinin misafiriyiz farklı renkler, farklı karakterleri bir araya getirip üreteceğiz, burada yaptığımız resimleri kasım ayında düzenleyeceğimiz sergi  ile Aydınlı sanatseverler ile buluşturacağız, burada bulunan sanatçılarımız adına İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye çok teşekkür ediyorum” dedi. (Aydınpost)

whatsapp-image-2018-08-14-at-13.48.04-(1).jpegwhatsapp-image-2018-08-14-at-13.48.04.jpegwhatsapp-image-2018-08-14-at-13.48.08.jpegwhatsapp-image-2018-08-14-at-13.48.10.jpeg

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA