Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerin başlangıcı olan iftar yemeğinde İncirliova Kaymakamlığı tarafından verilen ilk yemekte İlçe Kaymakamı Adem Ünal ve Belediye Başkanı Gürşat Kale kendi elleriyle vatandaşlara iftar yemeği servisi yaptı.

yunus-yapucu-001.jpg

İftar yemeğinin ardından yine Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen İncirliova Belediyesi Ramazan Eğlencelerinde meddah, ateşbaz-ateş show gösterileri, orta oyunu, jonglör gösterisi, sihirbaz gösterisi, kukla semazenlerin gösterisi, Hacivat-Karagöz gösterileri yapılarak, kurulan oyun parklarıyla çocukların dolu dolu bir ramazan gecesi geçirmeleri sağlandı.

İncirliovalıların büyük ilgi gösterdiği ve zengin içerikli Ramazan eğlencelerinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gürşat Kale “Hepinizin Ramazanı Mübarek olsun. Herkesin hayrı, orucu, duaları kabul olsun. Allah bütün dualarımızı Kabe’de edilen dualar nezdinde kabul etsin. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İncirliova da bu yıl farklı bir ramazan ayı etkinlikleriyle Ramazanı şenlendirelim dedik. Hep beraber ibadetimizi de, eğlencemizi de birlikteliğimizi de Allah daim etsin. Memnuniyetinizin inşallah daha üst noktalara çıkmasını sağlayacak hizmetler yapmak dileğimizle hayatımızı sürdüreceğiz. Her zaman hizmetin en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Hayırlı Ramazanlar, iyi eğlenceler” dedi.

Başkan Kale’nin konuşmasının ardından devam eden programla yedisinden yetmişine tüm İncirliovalılar bol kahkaha dolu bir gece geçirerek, kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür ettiler.

Her gün İncirliova Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla verilecek iftar yemeğinin ardından, 28 Haziran-06 Temmuz 2014 tarihleri arasında meddah, ateşbaz-ateş show gösterileri, orta oyunu, jonglör gösterisi, sihirbaz gösterisi, kukla semazenlerin gösterisi, Hacivat-Karagöz gösterileri, güğümde şerbet ikramının yanı sıra oyun parkları hizmet vermeye devam ederken, 7-8-9 Temmuz 2014 tarihlerinde ise semazen, tiyatro gösterisi ve fasıl programı gerçekleştirilecek.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım!

01-(2).jpg

01-(3).jpg

01-(5).jpg

01-(6).jpg01-002.jpg