“Ben Kadıköy"e kazanmaya gidiyorum. Böyle düşünmeyen varsa hiç gelmesin” sözleriyle oyuncuları hırslandıran Romen hoca maç sonu da “Beraberlik sürpriz değil. Hakkımız olan 3 puanı alamadık” dedi.

G.SARAY, Saracoğlu Stadı"nda da kazanamasa da takımın hırsı, isteği ve ortaya koyduğu performans alkış alırken, yeni teknik direktör Hagi de farkını gelir gelmez ortaya koydu. Sarı-kırmızılıları 2 günde derbiye hazırlayan Romen hocanın maçtan önce oyuncularını “Ben Kadıköy"e kazanmaya gidiyorum. Buna inanmayan varsa gelmesin. G.Saray"ın futbolcuları olduğunuzu hatırlayacaksınız. Biraz mücadele ettiğinizde forma size yardım edecek. Ne olursa olsun şampiyonluğa oynayacağız” sözleriyle motive ettiği ortaya çıktı.

DERBİ sonrasında neşesiyle dikkat çeken Hagi maçı şu sözlerle değerlendirdi:

"HER ŞEYİ YAPTIK"

“2 günde bir şeyler değiştirmek çok zor gerçekten. Oyuncuların hepsini tebrik ettim. Çünkü herkes elinden geleni yaptı. Takımın potansiyelinin iyi olduğunu bildiğim için Türkiye"ye döndüm ve derbide her şeyi beğendim.
ÇOK açık bir maçtı. Hem biz, hem de F.Bahçe kazanabilirdi. Bence çok güzel bir şov oldu ve çok güzel bir maç geçti.

Aldığımız beraberlik bizim için sürpriz değil. Buraya kazanmak için gelmiştik. Çünkü biz G.Saray"ız. İyi çalışılırsa güzel sonuçlar alabileceğimize inanıyorum. 2 gün içinde Tugay hocayla birlikte, Florya"daki analistlerle çalıştık. İki gün içinde yapabileceğimiz her şeyi yaptık. 3 puanla ayrılsaydık daha güzel olurdu.

“ELANO, daha fazlasını da verebilecek bir oyuncu. Maça iyi başladı. Çok iyi bir oyuncu olduğunu herkes biliyor. Takıma çok faydalı olacak. Baros, Arda ve Kewell"ın katılımıyla çok daha güçlü olacağız. Takımda 4-3-3 sisteminden başlayarak, 2 farklı sistem daha saha içinde çeşitli durumlara göre kullanabiliriz.



G.Saray savunmasının temel direklerinden olan Servet dün 43 kez topla buluşurken 37 pasın 27"sinde hedefi tutturdu. Milli futbolcu 3 kez top çalarken, toplamda da 19 top kazandı.

U-17 derbisini Aslan kazandı

G.SARAY"LA F.Bahçe arasında dün bir değil iki derbi mücadelesi vardı. Akademi Futbol Ligi"nde Dereağzı Lefter Küçükandonyanis Tesisleri"nde U-17 takımlarının karşı karşıya geldiği maçta sahadan galip ayrılan ekip 1-0"lık skorla sarı kırmızılılar oldu. Karşılaşmanın tek golü ise 36. dakikada İbrahim"den geldi.

Aykut: 3 puanı BİZ HAK ETTİK

UFUK"UN cezası nedeniyle derbide şans bulan Aykut da beraberlikten memnun kalmadı. Yıldız kaleci “İlk dakikalarda Pino"nun çok güzel bir şansı vardı. O gol olsaydı çok farklı olurdu Yeni hocamızla yeni bir döneme girdik. Bence çok güzel bir çıkışa girdik. Keşke bu galibiyet olsaydı. Ama yavaş yavaş daha güzel olur” dedi.

MANŞETLER MOTİVE ETTİ

Kadıköy"de fark yiyecekleri ile ilgili manşetleri tesislerin soyunma odasında duvarlara asan G.Saraylı futbolcular hafta boyunca bu haberlere bakarak derbiye hazırlandılar.