B.B.'nin şikayeti üzerine 3 kişi gözaltına alındı. Cemile K., “Sürekli kocama bakıyordu. Hiç evli adama bu şekilde bakılır mı? Onu uyardım. Ama beni dinlemedi” dedi. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olay dün Samsun"un 200 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Cemile K., eşi 20 yaşındaki Bayram K. ile el ele gezerken 11 yaşındaki B.B. isimli kız çocuğu eşine baktı. Bunun üzerine B.B.'yi uyaran Cemil K., kızın gözlerini eşinden alamaması üzerine akrabaları olan 16 yaşındaki C.K. ve 15 yaşındaki P.S. ile birlikte kız çocuğuna sopalarla saldırdı.

Sokak ortasında dövülen B.B., Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, 3 kişiden de şikayetçi oldu. Bunun üzerine Cemile K., C.K. ve P.S. gözaltına alındı. Cemile K. ifadesinde, “Sürekli kocama bakıyordu. Ne zaman dışarı gezmeye çıksak gözlerini kocamın üzerinden alamıyordu. Onu daha önce uyardım. "Evli adama hiç bu şekilde bakılır mı?' diye ikaz ettim. Beni dinlemedi. Ben de sopayla dövdüm” dedi.

Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi./hürriyet