İşsiz kaldıktan sonra kapı kapı dolaşarak Avon ürünlerini pazarlayan ve İngiltere"nin en büyük satış takımını kuran kadın 2 milyon dolar kazandı

AltI yıl boyunca kapı kapı dolaşarak Avon marka kozmetik ürünleri satan başlayan İngiliz kadın 2 milyon dolar kazanarak ülkenin ilk Avon milyoneri oldu. İşinden kovulduktan sonra faturaları ödemekte zorlanan Debbie Davis (31), yardımcı olacağını umarak 23 dolar ödeyip Avon temsilcisi olarak kayıt yaptırdı. Bir hafta içinde satış lideri olan Davis arkadaşı Dave Carter"ı da temsilci olarak takımına aldı. İkili üç haftalık bir kampanya ile 30 bin dolar değerinde ürün sattı. Bugün 8 bin kişilik ekibi ile İngiltere"nin en büyük takımını oluşturan Davis ve Carter bu sene şirketin en çok kazananları oldu.

Başarıları sayesinde Avon, Davis"e bir Mercedes, Carter"a ise bir BMW X3 hediye etti ve Mayorka tatiline gönderdi. Toplu konutlarda büyüyen Davis, şimdi 465 bin dolara alıp yenileterek değerini 14 milyon 500 bin dolara yükselttiği bir evde yaşıyor. Davis, bir sene öncesine kadar böyle bir hayat yaşayacağını hayal bile edemediğini söyledi. Avon gibi doğrudan satış yapan firmalarda satış temsilcileri bir yandan ürünleri satarken, diğer yandan da firmeye yeni satış temsilcileri kazandırmaya çalışıyor. Herkes eklediği satış temsilcisinin satışlarından da pay alıyor. Ve bu durum katlanarak artıyor.

Milliyet