Didim"de faaliyet gösteren özel bir diş hekimi öncülüğünde Teorik ve Pratik İmplant Uygulama Kursu 30 Diş hekiminin katılımıyla yapıldı. Didim Beach Otel"de yapılan ve 2 gün süren kursta diş hekimlerine İmplant uygulamaları hakkında Diş Hekimi Uğur Doğan tarafında bilgiler verildi.

Düzenlenen kursa ilgili bilgiler veren Diş Hekimi Uğur Doğan Türkiye"nin birçok şehrinden implant yapmak isteyen ve yapan diş hekimleri bu kursa katıldığını belirterek, “3 kişi kursumuza katıldı. İmplant tedavisi zannedildiği kadar kolay bir uygulama değil. Pahalı ve zor bir uygulama. Bu anlamda Dünyada ve Ülkemizde bu tedavi uygulanmaktadır. Biz Didim de ilk kez böle bir kurs açtık ve talebin bu kadar yoğun olması sevindirici. Bu kursta kar amacımız yok. Türkiye"nin beli bölgelerindeki arkadaşlarla irtibat halindeyiz ve ayrıca yurtdışına da bu uygulamanın ülkemizde rahatça yapıldığı da anlatmak istiyoruz. Bu tanıtımımız görsel medya aracılığıyla da yapmaya çalışıyoruz. Burada arkadaşlarımıza vereceğimiz teknik ve teorik bilgilerle de bu uygulamayı bilen ve yapanlarının sayısını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Ardından kursa geçilirken, Diş Hekimi Doğan İmplnat uygulamasının teknik özellikleri ve gerekli olan şartlar ve olanaklarla ilgili katılımcılara bilgiler aktardı. Kursun sonunda yapılan sınav neticesinde kursta başarılı olan kursiyerlere Dünyada ve ülkemizde geçerli olan Leater İmplant belgesi verildi.