Akalın'ın bu yazdıklarının gazetelere haber olması üzerine İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, twitter'dan cevap verdi:

İMPARATOR'UN'un yani BABAMIN başarısı kimlerin canını acıtıyorsa onlara sesleniyorum :) Durun Daha Yeni Başladık !!!

GERİ ADIM ATTI

Demet Akalın kendisi hakkında yazılan haberlerin ardından geri adım atarak sayfasında şu mesajı paylaştı; "Tatlıses'e ilet lütfen mesajımı Eyüpcüm. Acil şifalar dilediğimi de Eyüp Kanat. Kastedilen, kendisi değil."

NEDEN KAVGA ETMİŞLERDİ

Demet Akalın, 2008 yılında kiraladığı uçakta bir magazin programı mikrofonlarına "İbo'nun uçağını en çok kiralayan sanatçı benim. Hatta uçağa İbo'dan çok biniyorum. Kendisi cimri olduğu için uçağını fazla kullanmıyor. Yalnız şikayetçiyim. Uçağın içi leş gibi. Deterjan-su falan verin de temizleyeyim. Boş günlerimde gelip temizlemeyi düşünüyorum" demişti.

Tatlıses, Akalın'ın bu açıklamasına karşılık "Birileri kalkmış benim uçağıma laf atıyor, leş gibi diyor. Burada bulunan sektördeki insanlar da bilirler ki böyle bir şeyin olması mümkün değil. Havacılık kurallarına uymayan bir uçağı uçurmazlar. Bu bir anlamda suç duyurusu gibi. Eskiden, at, avrat, silah vardı. Atın yerini uçak aldı. İbo'da sosyete oldu ya, at yerine uçağa binmek için uçak aldı. Demet Hanım, uçağımıza laf atmış. Uçak leş gibi demiş. Ben gelir temizlerim diye de espri yapmış. Bunu çok açık söylüyorum. Ben hiçbir zaman leş bir ata binmedim. O, benim nasıl bir binici olduğumu iyi bilir" diyerek yanıt vermişti.