AYDINOST HABER SERVİSİ/Murat UÇKAÇ-9. Dönem İMO Aydın Şube Başkanı Kazım Zeyrek’in 10. Dönem için aday olmayacağını açıkladığı Aydın Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda dün yapılan toplantıya Genel Kurul toplantısına Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, Jeofizik Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Kemal Aydın, Makine Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Metin Albeyoğlu, Ziraat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Mahmut Nedim Barış, Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ve mühendisler katıldı.

İlk olarak Divan Başkanlığına Mahmut Çağlayan, Başkan Yardımcılıklarına İbrahim Ustacı ve Atilla Öztürk, Yazmanlığa Metin Sürlü ve İbrahim Özüağ seçildi.

Toplantıda konuşma yapan 9. Dönem İMO Başkanı Kazım Zeyrek, “Göreve geldiğimizden bu yana en güzel yapılan iş kendi hizmet binamızı açmaktı. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Aydın’ımıza yakışır bir şube oldu. Ezelden beri koltuk sevdası için değil hizmet için çalıştım. 10. Dönem’de ise arkadaşların önünü açmak için aday olmuyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarımıza başarılar diler, her zaman yanlarında olduğumu belirtmek isterim” dedi.

YÖNETİM BELLİ OLDU

240 Oyun kullanıldığı seçimler yönetim kuruluna Mutlu Bilgin, Ahmet Ünveren, MesutGülhan, Hilmi Cüra, H.Gürkan Yenipazarlı, DurmuşAli Altınsoy, Bülent Öz seçildi.
Aydınpost'u Twitter üzerinden takip etmek için tıklayın!

new-7.jpg