Ekonomik sıkıntı geçiren Trabzonspor'da yönetimden ilginç uygulama. Bordo-mavili takımda, Gaziantepspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcuların prim ve transfer taksitlerini ödemek için değişik bir yol izlendiği ortaya çıktı. Bordo-mavili kulübün Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Mali Genel Kurul öncesi üyelerden toplanan ve yaklaşık 700 bin lira tutarındaki üye aidatlarıyla Gaziantepspor karşılaşması öncesinde futbolcular ve teknik heyetin primlerinin yanı sıra yerli ve yabancı oyuncularının transfer ücretlerinin bir kısmının ödendiği öğrenildi.

SIKINTILARA GEÇİCİ ÇÖZÜM

Nakit para sıkıntısı yaşayan ve bugüne kadar kredi kullanarak ekonomik sıkıntılarını çözmeye çalışan yönetim, uzun süredir teknik heyet ve futbolculara ödeme yapamıyordu. Yönetimin, biraz rahatlamak ve ekonomik konuda zaman kazanmak amacıyla üye aidatlarınından sağlanan geliri kullanmak zorunda kaldığı ileri sürüldü. Seçim maddesi bulunmayan genel kurul öncesinde 5 bin 460 üyenin yatırdığı aidatlardan elde edilen 700 bin liranın futbolcu, teknik heyet ve personele ödendiği kaydedildi.


A2'lere gol yağdırdılar

Bordo-mavili takım, A2 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 6-2 kazandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada (A) takımın gollerini Engin (2), Colman, Alanzinho, Tjikuzu ve Gabriç kaydetti. A2 takımın gollerini ise Mustafa (2) attı. Trabzonsporlu futbolcular, bugünden itibaren 3 günlük izin yapacak./yeni şafak