Nazilli İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli’de görev yapan din görevlileri ile yine ilçede grevli yerel ve ulusal basın kuruluşları temsilcileri halı saha maçında karşı karşıya geldi. Sahada gazetecileri bozguna uğratan din görevlileri sahadan 22-3 galip ayrıldı. Maçın ardından İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, her iki takım oyuncularına baklava ziyafeti çekti.
“İLERİKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”
Maçın ardından Nazilli’de görev yapan basın mensupları adına açıklama yapan Takım Kaptanı Bahattin Albayrak, 22-3’lik skorun gerçek oyunlarını yansıtmadığını söyledi. Maçın oynandığı gün basın mensuplarının çok yoğun bir gündemi takip ettiğini ve çok yorgun olduklarına dikkat çeken Albayrak, “22-3 sona eren maçı geride bıraktık. İleriye bakıyoruz” dedi.
Nazilli İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü Sula da, her iki takım oyuncularını tebrik ederek, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası boyunca oldukça renkli etkinlikler gerçekleştirdik. Bu etkinliklerimizi takip eden ve gündeme taşıyan basın mensupları ile oynadığımız halı saha maçı ise 22-3 sona erdi. Basın mensupları bu karşılaşmanın rövanşını istediler. En kıza zamanda bu maçı oynayacağız” şeklinde konuştu.