Diyanet-Sen Aydın Şubesi tarafından Aydın merkez Aytepe Mesire Alanı"nda düzenlenen etkinliğe Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Aydın, Memur-Sen Aydın İl Başkanı Süleyman Alkoç, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A.Baki Karaer, Büro Memur-Sen Aydın Bube Başkanı M. Sıddık Polat, Diyanet-Sen Aydın Şubesi üyesi din görevlileri ve din görevlilerinin aileleri katıldı.
"1. Geleneksel Diyanet-Sen Piknik Şölenine" gösterilen ilgi nedeniyle etkinliği bundan sonraki yıllarda da tekrarlamayı planladıklarını ifade eden Diyanet-Sen Aydın Şube Başkanı Rıdvan Aydın, “Etkinliğimize katılan Diyanet-Sen üyesi arkadaşlarımıza, eş ve çocuklarına çok teşekkür ediyoruz. Bundan böyle her yıl Kutlu Doğum Haftasına müteakip olan Nisan ayının son Cumartesi gününü geleneksel piknik şöleni olarak düzenlenmeye devam edeceğiz. Ayrıca her yıl Ekim ayında kutladığımız Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nda da bu tür etkinlikleri düzenlemeyi planlıyoruz. Bu piknik günümüzde aramıza katılarak günümüze zenginlik katan dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydın"ın konuşmasının ardından etkinlik için hazırlanan yiyecek ve içecekler konuklara ikram edildi. Mangalların yakıldığı, oyunların oynandığı ve sohbetlerin edildiği etkinlikte bir araya gelen din görevlileri ve din görevlilerin yakınları; tanışma ve kaynaşma fırsatı bularak günlük hayatın stresinden uzak değişik bir gün yaşadı.