Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte aynı sırayı aynı masayı paylaşıp yıllar sonra iş güç sahibi olan yüzlerce kişi adeta mazisini yaşadı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan geleneksel 10. Pilav Günü’nde Aydın İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları, öğretmenleri ve okulda hizmeti geçen yüzlerce kişi bir araya geldi. Aynı çatı altında yıllarca eğitim almış eski ve yeni mezunlar bir araya gelmenin keyfini yaşarken, okul öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan gösteriler ilgiyle izlendi.
Geleneksel pilav gününe AK Parti Aydın Milletvekilİ Semiha Öyüş, AK Parti İL başkanı Sadık Atay, MHP İl Başkanı Fevzi Köse, Müftü Ömer Kocaoğul ve mezunlar ve çok sayıda davetli katıldı. Bu yıl 10.’su düzenlenen Pilav Günü’nde yine yüzlerce kişiyi aynı çatı altında buluşturmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek başkanı Muzaffer Sönmez etkinliğe katılan herkese teşekkür etti.
Akşam saatlerine kadar devam eden programın ardından, bir çok mezun kendi dönem arkadaşları ile başka bir yerde buluşarak gecenin geç saatlerine kadar, anılarını tazelediler.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg