TTF 3. Lig 3. Grup takımlarından Aydınspor; hafta sonu gerçekleşen kongrenin ardından öncelikli olarak teknik direktör sorunu çözerek başladığı transfer çalışmalarına hız verdi. Daha önce eski futbolcularından Rıfat ile anlaşan Siyah-Beyazlı ekip son olarak geçtiğimiz sezon Muğlaspor forması giyen İlkay ve Bartu"yla sözleşme imzaladı.
Manisapor"dan geçen sezon Muğlaspor"a kiralanan kiralana Bartu"yu 1 yıllığına yine Manispor"dan kiralayan Aydınspor, İlkay"la da 1 yıllık sözleşme imzalayarak bu iki futbolcuyu renklerine bağladı.
İmza töreninden sonra, transfer edilen iki futbolcunun Aydınlı olasından ötürü büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Aydınspor Teknik Direktörü Murat Gürkan Zora, “Keşke imkan olsa da bütün kadroyu Aydınlı futbolculardan kurabilsek. Ama Aydınspor şuna inansın, ben bu anadan itibaren en az bir Aydınlı kadar, Aydınlı olmayı kabul edip bu göreve geldiysem, transfer edeceğimiz futbolcular da Aydınlı olsun olmasın, o imzayı attıktan sonra Aydınlılık ruhunu taşımaya başlayacaklar ve bu kente layık olmaya çalışacaklardır. Aydınspor formasını sorumluğunu üzerinde taşıyarak futbolcularla yola çıkıp istediğimiz yere çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
Teknik patron sorununu Zora ile çözen Aydonspor "da Zora"nın ekibini oluşturacak teknik kadroda kaleci antrenörlüğü için Bülent Okkan ismi ön plana çıkarken, yardımcı antrenör konusunda da Zora"nın belirleyeceği isimle anlaşma yoluna gidileceği öğrenildi.