Son haftalarda müthiş bir çıkışa geçen takımının ligin ilk yarısını lider tamamlayacağını iddia etti.

Denizli, Lig TV muhabirinin, “Geçen sezon "Lideri 26. haftada yakalarız" dediniz, yakaladınız. Bu sezon da 15. haftada farkın kapanacağını söylemiştiniz” şeklindeki sözleri üzerine, “Hesapları ben yaparım da, yapamayanlar vardır. O hesapları biz yaparız” dedi. Denizli, şöyle konuştu:

Rotasyon yapıyoruz

“Bu hafta alınan bazı skorlar şaşırttı. Türkiye Ligi"nde her türlü sonuç var. 6. hafta sonunda üzerimizdeki takımlarla toplam 24 puan vardı. Şimdi sadece Fenerbahçe var üzerimizde ve fark da 1"e inmiş durumda. Zorlu maçlar oynuyoruz. Kadronun form seviyesini yüksek tutmak önemli. Bunun için rotasyonlar yapıyoruz.

Sivas çıkış arayan bir takım. Güçlü bir ekip. Maça hazırlanmak için uzun bir süre vardı önlerinde. Bizim gibi 3 günde 1 maç oynamadılar. Keyifli bir maç çıktı ortaya. Kazanmak için yapılması gerekenleri yaptık. Beşiktaş yorularak, yenerek yoluna devam ediyor. İlk yarıyı lider bitiriz ama bu çok önemli değil.”

800 Beşiktaşlı izledi

BEŞİKTAŞ"ı Sivas"ta 800 taraftarı destekledi. Çoğunluğu Sivas ve çevre illerden gelen taraftarlar takımlarına destek verdi. Tribünde 14 bin Sivasspor taraftarı vardı.- hürriyet