Nurgül Yeşilçay'ın kendisine ödül getiren Vicdan filmindeki performansı konuşulmaya devam ediyor

Bu yılki Altın Portakal"ı alan Nurgül Yeşilçay kendisine bu ödülü getiren Vicdan filmindeki performansıyla konuşulmaya devam ediyor. Özellikle de genç oyuncu Murat Han ile otomobil içindeki sevişme sahnesi dikkat çekiyor. Yönetmen Erden Kıral konuk olduğu Orada Neler Oluyor programında "o sahne"yle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu: “Otomobildeki sevişme sahnesini çekmek gerçekten zor oldu.. O sahnenin çok gerçekçi olmasını istedim. Sinemada yapmacıklık beni çok sinirlendiriyor. Bunun için hem Nurgül"den hem de Murat Han"dan doğal davranmalarını istedim. O sahneyi iki kez çektim.Çünkü birinci çekimden memnun kalmadım. Biraz fazla ve aşırı buldum. Daha doğal olmalarını istedim. Bunu ikinci çekimde gerçekleştirdiler.”

Vicdan"da, Tülin Özen"in de Yeşilçay kadar iyi oynadığını söyleyen Kıral, sözlerine şöyle devam etti: “En çok rolü Nurgül"e verdim. Hikâyeyi onun üzerine kurdum

Tülin de ödül almalıydı

Bu yüzden Murat Han bana bozuldu ve "Dış kapının mandalı mıyım?" dedi. Tülin Özen ise gerçekten çok metodik ve aritmetik oynadı. Nurgül"de metot ve aritmetik yoktur. En İyi Kadın Oyuncu ödülü Tülin ve Nurgül arasında paylaşılır diye düşünüyordum ama olmadı.”