Nazilli Lütfi Selek Kültür ve Sergi Sarayı"nda gerçekleşen sergi açılışına İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.
Kişisel sergisinde karakalem, suluboya, akrilik, yağlı boya ve pastel çalışmalarından oluşan 100 adet resmin bulunduğunu açıklayan Emine İnci, “Ben Aydın Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenimimi sürdürürken resim çalışmalarına başladım. Bu güne kadar binden fazla resim yaptım. Tüm eserlerimi bu tarz sergilerle sergilemeye çalışacağım. Resim sanatını seviyorum ve en üst seviyeye kadar ilerleyeceğim. Benim şu anda etkilendiğim ve etkisi altında kaldığım yerli ve yabancı hiçbir resim sanatçısı yok. Ben kendi ekolümü yaratmaya çalışıyorum. Şu anda Muğla Üniversitesi Resim iş bölümü öğretmenliği dalında öğrenimimi sürdürüyorum. Son sınıfta okuyorum. Okulumda öğretim görevlisi olarak kalmayı hedefliyorum” dedi.
Hazırladığı sergi için üniversite öğrencisini tebrik eden İlçe Kaymakamı Caner Yıldız da, “Ben sanatçılarımızın sergilerini açmak için koşarak geliyorum. Onların göz nuru dökerek meydana getirdikleri eserlerini görmek beni çok mutlu ediyor. Hepimiz sanatçıya ve sanatçılarımıza gereken önemi ve değeri vermeliyiz. Sanatçılarımıza her türlü kolaylığı göstermeliyiz. Ben, Nazilli"mizde sanata ve sanatçılarımıza gereken önem ve desteği verdiği için Belediye Başkanımız Haluk Alıcık"a da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı Kaymakam Yıldız tarafından yapıldı. Daha sonra sergiyi gezen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, satın aldığı bir tabloyu Kaymakam Yıldız"a hediye etti.