Didim Belediyespor Tekvando takımında 2 yıldır tekvando yapan İngiliz kardeşler İsaac (13) ve Jagob (11) Taylor kardeşler ilk madalyalarını aldılar.
Denizli"de yapılan Tekvando Şampiyonasında Didim Belediyespor adına ter döken İngiliz kardeşlerden İsaac Taylor şampiyonada bir birincilik ve birde ikincilik elde ederken, kardeşi Jagob Tayor da şampiyonada üçüncü olarak Didim Belediyespor Takvando takımının gururu oldular.
Didim Belediyespor Tekvando takımı Hocası Atlan Akyol, İsaac (13) ve Jagob"un iki yıldır takımlarının sporcusu olduğunu belirterek “İsaac ve Jagob Taylor kardeşler 2 yıldan bu yana sporcumuz .Gayretleri sonucunda Denizli"de elde ettikleri başarı bizim için çok önemli. Takımız içindeki çalışmalarına aileleri de büyük destek vererek başarılarında önemli rol oynadılar.İsaac ve Jagob"un bu gayret ve yetenekleri ile ileride bize daha pek çok başarılar yaşatacaklarına inanıyorum” dedi. İsaac ve Jagob Taylor kardeşler de hocalarının ve arkadaşlarının kendilerine pek çok konuda yardımcı olduklarını belirterek, Tekvando yapmaya devam edeceklerini söylediler.