Atatürk"ün sevdiği şarkılarında yer aldığı sevilen Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserlerini seslendiren koro, büyük beğeni topladı.
Aydın Huzurevi idarecilerinin hazırladığı sosyal etkinlik projesi kapsamında oluşturulan Aydın Huzurevi Korosu, tanınmış Türk Sanat Müziği sanatçılarından Mustafa Kazıcı nezaretinde aylar öncesinden çalışmalarına başladı. Huzurevinde barınan yaşlılar arasından seçilen gönüllülerden oluşan koroda Aydın Huzurevi sakinlerinden olan Önder Önal, Mesut Kurnaz, Mehmet Dağdelen, İsmail İşler, Ali Doğan, Döndü Akkuş, İlknur Büyüktarakçı, Tülay Karagöz ve Hafize Tekeli"den oluşan 9 kişilik gönüllü grup yer aldı. Emektar usta sanatçının direktifleri doğrultusunda büyük bir heyecan ve sabır içerisinde çalışmalarını yürüten koro üyeleri, aylar sonra ilk konserlerinin çalışmalarını tamamladı.
Aydın Huzurevi Korosu"nun vereceği ilk konser için Aydın Huzurevi Dinlenme Salonu"nda hazırlıklar yapıldı. Orkestra eşliğinde sahnedeki yerini alan koro üyelerinin izlemek için huzurevinde kalan onlarca yaşlı salonu doldurdu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk"ün en çok sevdiği şarkılar arasında yer alan “Bülbülü Altın Kafese Koymuşlar” isimli şarkı ile konserlerine başladı. Mustafa Yazıcı"nın solistliğinde birbirinden güzel Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserleri seslendiren koro üyeleri büyük beğeni toplarken; Yazıcı ve koro üyeleri konserin sonunda huzurevi sakinleri tarafından ayakta alkışlandı.
Koronun çalışmaları hakkında bilgiler veren sanatçı Mustafa Yazıcı, kendisine gelen teklif üzerine Aydın Huzurevi"nde kalan yaşlılar arasında belirlenen gönüllülerden bir koro oluşturduklarını söyledi. Neşeli bir ortamda çalışmalarını tamamlayarak verecekleri ilk konserin hazırlıklarını tamamladıklarına işaret eden Yazıcı, koroda yer alan yaşlıların performansından çok memnun kaldığını ifade etti. Yazıcı;bundan sonrada çalışmalarını sürdüreceklerini ve konserlerin devamının geleceğini sözlerine ekledi.