Newcastle United"da aradığını bulamayan milli yıldızın dönmeye hazır olduğu ve yönetimle söz kestiği bildirildi

Galatasaray"da önceki gün başkanlıkkoltuğuna oturan Adnan Polat"ın gelecek sezon için transferdeki ilk hedefinin Emre Belözoğlu"nu geri getirmek olduğu öğrenildi.
Emre"yi, henüz 12 yaşındayken sarı-kırmızılı kulübe Zeytinburnuspor"dan transfer eden Başkan Polat"ın, yıldız oyuncuyla daha önce yaptığı görüşmelerde sezon sonu için söz kestiği öğrenildi.
Galatasaray"a dönmeye çok sıcak bakan Emre"nin de, Adnan Polat"a, “Başkan olmanız halinde seve seve Galatasaray"a dönerim” dediği bildirildi.

Sözleşmesi sürüyor
Bu transfer operasyonunu çok gizli bir şekilde ve büyük bir titizlik içinde sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin, İngiltere"de Newcastle United"da top koşturan, ancak bu sezon fazla şans bulamadığı için kötü günler geçiren Emre"nin transferini çok istedikleri vurgulandı. Ancak milli futbolcunun kulübüyle sözleşmesinin devam etmesinin, transferde sorun yaratabileceği ifade edildi. Emre, 2005 yılında Inter"den ayrılarak Newcastle ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Emre Belözoğlu"nun gelecek yıl Galatasaray forması giymesini ısrarla isteyen Başkan Adnan Polat"ın, sezon sonunda öncelikli olarak bu transferi bitirmeye çalışacağı kaydedildi.