Yönetim içinden bazı isimler tecrübeli hoca için başkan Demirören'e baskı yapıyor Aybaba ismi de listede yer alırken menajer Engin, "Hoca yabancı olacak" dedi..

Yeni teknik adam için çalışmalarını hızlandıran yönetim, bu konuyu milli maç için verilen arada çözmeyi istiyor. Donetsk'i çalıştıran Lucescu'nun, 'Aralık'tan önce gelemem' cevabıyla Rumen hocayı şimdilik gündemden çıkaran Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin Mustafa Denizli için bastırdıkları öğrenildi. Ancak bu yöneticiler başkanı ikna edemiyor. Demirören'in Denizli'ye sıcak bakmadığı ve yabancı bir teknik adam getirmeyi istediği belirtildi. Denizli'nin dışında Bursaspor kulübüyle 6 haftada 5 galibiyet alan Samet Aybaba da gündeme gelirken, yabancı adaylar arasında ise, Rijkaard, Felix Magath, Avram Grant, Slaven Biliç'in isimleri geçiyor. Rijkaard'nın gelme ihtimalinin çok zayıf olduğu öğrenilirken, iki senedir Almanya'da Wolfsburg'da görev yapan Magath'ın da tazminatının 3.5 milyon euro olduğu kaydedildi.

NÖBETÇİ HOCA MEHMET EKŞİ
Yönetici Mario Berk'in Chelsea'nin eski hocası Avram Grant ile de temasta olduğu iddia edildi. Hırvatistan Milli Takımı'nın patronu Biliç için de Beşiktaş'ın eski kalecisi Mrmiç'in aracı olduğu öne sürüldü. Bu arada menajer Sinan Engin, "Yeni hoca yabancı olacak" iddiasında bulundu. Hoca bulunana kadar takımı antrenör Mehmet Ekşi çalıştıracak.