İlim Yayma Cemiyeti Aydın Şubesinin olağan genel kuruldan sonra yeni yönetim kurulu toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi.
Buna göre Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına H. Recep Yavuz, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcılığına İbrahim Sevinir, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığına Murat Yılmaz, Kaynak Geliştirme ve Mali İşler Başkan Yardımcılığına Mustafa Utma, Şube Sekreterliğine Nadir Coşkun, Üyeliğe Kadir Yılmaz ve Ahmet Akkoç, Denetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Şirinkaya, üyeliğe de Mehmet Akif Günday ve Mücahit Alkan getirildi.

Toplantı sonrasın konuşan Başkan H. Recep Yavuz, “Ülkemizin kalkınmasında; milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplum yetiştirmek istiyoruz. Bu doğrultu da İlim Yayma Cemiyeti Aydın’da 07.02.2009 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Şubenin Aydın Efeler Cihanoğlu Külliyesi binası bu bağlamda bütün ilim yayma mensupları ve Aydınlılar için bir buluşma yeri olmuştur. Aydın şubesi cemiyetimizi eğitim ve kültür alanında uluslararası standartlarda kaliteli ve modern hizmet veren; uluslararası sivil toplum kuruluşları arasında etkili ve prestij sahibi olan bir kurum haline getirmek amacıyla ilim yayma cemiyeti aydın şubesi üyeleri ve gönül dostları ile sıkı bir diyalogla çalışmalarına devam edecektir” dedi.
Yavuz ayrıca, “Önümüzde önemli faaliyetlerimiz var. Ortaöğretim ve üniversitede okuyan öğrencilerimize yönelik eğitim faaliyetlerimize destek vermeye devam edeceğiz. Üyelerimize de ilmi ve kültürel faaliyetler ile konferans, seminer ve benzeri çalışmalarla bir araya gelerek etkinlikler oluşturmayı planlıyoruz. Yapılan çalışmalarda destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yönetim ve diğer kurullarımızın hayırlı çalışmalar yapmasını temenni ediyorum" dedi.