AYDINPOST HABER SERVİSİ - Aydın’da inşaatlara hazır beton tedariği sağlayan firmaların, mikserlerde arta kalan betonları Ilıcabaşı-Yılmazköy çevresine dökmesi duyarlı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Ilıcabaşı mahallesi sakinlerinin iddialarına göre hazır beton firmalarının kamyonları günde 5-6 defa Ilıcabaşı-Yılmazköy civarında ki yollara artık beton dökerek çevreyi çöplük haline getiriyor. Mahalle sakinleri beton firmalarının 4-5 aydır Ilıcabaşı’ndaki yol kenarlarına beton artıkları döktüğünü iddia etti.

Aydınpost’a ulaşan vatandaşlar, “Hazır beton firmalarının çevreyi kirletmelerinden bıktık. Günde 5-6 defa gelip asfalt yol kenarına mikser içerisinde kalan betonları döküyorlar. Asfaltın yol güzergahı hazır beton çöplüğü oldu. 4-5 aydır hiç bıkmadan geliyorlar. Ilıcabaşı çöplüktü, şimdi de beton çöplüğü oldu. Konuyla ilgili olarak Efeler Belediyesi’ne şikayette bulunduk. Efeler Belediyesi yetkilileri biz oraya bakmıyoruz o bölgenin sorumluluğu Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde dedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bu sorunu ilettiğimizden beri hiçbir ses çıkmadı. Her gün Aydın’ı daha yaşanmaz bir hale getirmeye çalışıyorlar. Yetkililerin en kısa zamanda bu firmalara yaptırımda bulunmasını, Ilıcabaşı’na hizmet edilmesini ve mahallemizin çöplük olarak kullanılmamasını istiyoruz” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA