Beşiktaş"ın tecrübeli hocası, “Herkes, her yerde oynayacak. İtalyan gibi ısıracak, bir Brezilyalı gibi topa vuracaksınız. Başarı çıtamız çok yüksek. Başkanımızın verdiği 5 yıllık söz, bize güveninin göstergesi” dedi

Yeni sezon çalışmalarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri"nde sürdüren Beşiktaş"ta idmanlar tempolu ve hırslı bir şekilde sürüyor. Dün sabahki çalışmaya Teknik Direktör Mustafa Denizli"nin ilginç sözleri damga vurdu. Çalışma öncesinde öğrencileriyle kısa bir süre toplantı yapan Denizli"nin, iki önemli emir verdiği öğrenildi: “Rakibi bir İtalyan oyuncu gibi ısıracak; toplara bir Brezilyalı gibi sert vuracaksınız.”

KİMSEDEN SIZLANMA DUYMAYACAĞIM

Dünyada futbol anlayışının artık değiştiğini vurgulayan Denizli, “Herkes, her yerde oynayacak. Çağımızın futbol anlayışı bunu gerektiriyor. Topyekün koşan bir takım olmalıyız. Hiç kimse, "Burası benim yerim değil" diye sızlanmayacak. Başarı çıtası artık yükseldi. Geçen sezondan çok daha zorlu bir lig bizleri bekliyor. Bunları aklınızdan çıkarmayın” diye konuştu.

AVRUPA"DA BAŞARILI OLMALIYIZ

Rakiplerin de güçlerini arttırdığının altını çizen tecrübeli hoca, “Sadece Türkiye"de değil, Avrupa"da da başarıyı yakalamalıyız. Başkanımızın şampiyonluk kutlamasında verdiği "5 yıl üst üste şampiyon olacağız" sözü, bize güveninin bir göstergesi. Sizlerden var gücünüzle çalışmanızı, ayrıca taraftarlara da layık olmanızı istiyorum” dedi.

Denizli"den, Yıldıray"a telefon

Delgado"nun yerine iyi bir 10 numara arayan Beşiktaş"ta transfer için devreye Teknik Direktör Mustafa Denizli girdi. Bir süredir siyah-beyazlı takımın gündeminde olan Yıldıray Baştürk, Türkiye"ye gelmeye sıcak bakmıyordu. Yöneticilerin, Stuttgart"ın yıldızını ikna edememesi üzerine Mustafa Denizli"nin telefona sarılıp, Yıldıray"ı aradığı öğrenildi. Beşiktaş"ın hocasının milli oyuncuya, “Büyük hedeflerimiz var. Seninle bu yolda yürümek istiyorum. Sana ihtiyacım var” dediği, Yıldıray"ın da transfere sıcak yaklaşmaya başladığı belirtildi