Yeni sezona Bolu'nun Gerede İlçesi'nde hazırlanan Bucaspor'da, kaleciler Carlos Fernandes ve Atilla Özmen, 1 numara olabilmek için kıyasıya yarışıyorlar. Dün akşam yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu yaptıktan sonra dar alanda kısa paslaşmalar yaptılar. Kaleciler Carlos Fernandes ve Atilla Özmen ise komando eğitimine tabi tutuldu. Bir ucunu kale direğine bir ucunu da bellerine bağladıkları lastik kemerlerle koşu yapan kaleciler, yerde takla attıktan sonra kaleye çekilen şutları kurtarmaya çalıştılar. Portekizli kaleci Carlos Fernandes'in yaptığı kurtarışları teknik direktör Bülent Uygun alkışladı. Antalyaspor'dan transfer edilen ve iki gün önce kampa katılan Orhan Ak ise, düz koşu yaptı. Bülent Uygun, koşu yapan Orhan Ak'a zaman zaman eşlik etti.

Bülent Uygun iyi bir takım kurmak için çalıştıklarını belirterek, "Kadromuz çok genç. Tecrübeli futbolcularımız da var. Birbirlerini kaynaştırarak iyi bir takım kurmak için çalışıyoruz. Eskişehirspor ile yaptığımız hazırlık karşılaşması bizim için eksikleri giderme adına iyi bir maçtı. Eksikliklerimizi bulduk. 4 tane daha tecrübeli, bize katkı sağlayacak arkadaşlarımızı transfer edeceğiz" dedi.

Agresif ve mücadeleci bir futbol anlayışı sergileyecek futbolcuları transfer edeceklerini söyleyen Bülent Uygun, "4 büyüklerin futbolcularıyla anlaşma imkanımız yok. Maliyetleri çok yüksek. Bizim bütçemiz çok kısıtlı. Kendi planlarımız doğrultusunda arkadaşlarımızı alacağız. Felsefemiz oyun anlayışını sahada en iyi şekilde veren, aktif ve agresif, mücadeleci bir futbol anlayışı sergileyecek futbolcuları transfer edeceğiz" diye konuştu.

Bülent Uygun, 5 takımın şampiyonluk mücadelesinin yanında Gaziantepspor, Eskişehirspor, Ankaragücü ve Sivasspor'un da şampiyonluğa yakın olduğunu açıklayarak, şöyle konuştu:

"Süper Lig çok çetin geçecek. 5 takımın şampiyonluğa oynadığı bir ortamda benim şampiyon adaylarım Gaziantepspor, Eskişehirspor, Ankaragücü, Sivasspor. Lig çok zorlu ve çetin geçecek. Allah bir Anadolu takımına daha şampiyonluk nasip etsin. Artık Anadolu'dan şampiyon çıkacağını herkes çok iyi biliyor. Ertuğrul Sağlam'da bunu Bursaspor'da başardı. Onu da omuzlara alıyorum. Ellerim patlarcasına alkışlıyorum. Demek ki makus talih değişebiliyor."

DHA