Kayserispor yönetimi, Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman"ın, futbolcuları Cangele ile ilgili ortaya attığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını savundu.
Kulübün internet sitesinden yapılan duyuruda, 4 Nisanda Beşiktaş ile oynadıkları maçın ardından Beşiktaşlı İbrahim Toraman"ın açıklamalarını "şaşkınlıkla karşıladıkları" kaydedildi.
İbrahim Toraman"ı, "kendi kaptanını yumruklayıp, kadro dışı bırakılmakla, Milli Takımlar Teknik Direktörü aleyhine garip ve seviyesiz
açıklamalarda bulunmakla, bir çok maçta centilmenliğe aykırı hareketten dolayı kart görmekle" suçlayan duyuruda, şu ifadelere yer verildi.
"Beşiktaş-Kayserispor maçında da saha içinde 90 dakika boyunca oyuncumuz Franco Dario Cangele"yi taciz etmiş, koridorda kendisine saldırmıştır. Kulübümüz yetkililerinin sağduyusuyla olayların daha da çirkin bir hal alması önlenmiştir. İbrahim Toraman"ın saldırısı, hakemler ve temsilciler tarafından da bizzat görülmüş, kendisi ceza alma korkusuyla kamuoyuna yanıltıcı açıklamalarda bulunmuştur. Özetle, çirkin davranışlarını savunmak adına futbolcumuz Franco Dario Cangele"yi suçlamıştır."
Duyuruda, sarı kırmızılı yöneticileri kapıda karşılayıp, nezaketle ağırladıkları ve uğurladıkları için Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür de edildi.

Milliyet