"Patron Schuster olacak Guti'yi de getirecek"

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezonda Bernd Schuster'e emanet olacak. Schuster gelirken yanında Guti'yi de getirecek.

İspanyol spor gazetesi Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.

''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu.

Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.

33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı.