Guti"nin de menajeri aracılığıyla teyit ettiği konuşma şöyle: “İtalya"dan 1-2 takım beni istiyor, biri Roma.. Gelecek haftaya kadar kararımı vereceğim.. İtalya benim rüyam..”

ÜST üste gerçekleşen kaliteli yabancı transferleri, özellikle Üç Büyükler"deki futbolcular arasında yıllardır özlenen bir pozitif atmosfer yarattı.. İstanbul gecelerinde karşılaşan farklı takımların oyuncuları, hem dertleşiyorlar hem de birbirlerinin tecrübelerinden faydalanıyorlar..
GEÇEN hafta Dolmabahçe"deki Swiss Otel"in teras barında ünlü bir ikili birlikteydi.. Beşiktaşlı Guti ile F.Bahçe ve Uruguay Milli Takımı"nın gözde stoperi Diego Lugano rastlantı sonucu karşılaşmalarına rağmen, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.. Guti, kendisi için gerçekleştirilen imza töreninin ne kadar etkileyici olduğunu belirtirken, “Bu sevgi beni şaşırttı.. Madrid"de bile bu kadar tutkulu bir taraftar görmedim” dedi..
LUGANO ise buna karşılık “Sahaya yüreğini koyan bir futbolcu olarak Türkiye"de çok mutlu günler geçirirsin.. Çünkü iyi mücadele eden her futbolcuyu sever Türk taraftarlar.. F.Bahçe taraftarı ile benim aramda da çok özel bir kimya var.. Buraya transfer olduğumdan bu yana beni hep sevdiler ve destek oldular.. Ama İtalya"dan 1-2 teklif aldım.. Türkiye"den nasıl ayrılacağımı düşürüyorum” ifadelerini kullandı..

"ÇOK CİDDİLER"

MUKAVELESİNDE “Sezon sonu 3 milyon Euro ödeyen yabancı kulüp Lugano"nun bonservisini alır” maddesi bulunan Lugano, “Beni isteyen bazı İtalyan kulüpleri var. Bunlardan biri de Roma.. Henüz net bir durum yok ama teklifleri ciddi.. F.Bahçe"de kalıp kalmama konusunda kesin kararımı gelecek hafta vereceğim.. İtalya benim rüyam ama F.Bahçe"yi ve taraftarlarını çok seviyorum” yorumlarını da yaptı Guti"ye.. Guti ise yeni arkadaşına “Herşey istediğin gibi olsun” diyerek bol şans diledi.. Bu konuşmaları eski Real Madrid"li, yeni Beşiktaş"lı Guti cephesi de dün teyit etti..

YOKSA LUGANO sakat değil mi?

ARKA adalesindeki yırtığı bahane edip Young Boys maçında oynamayarak zihinlerde soru işareti bırakan Lugano, F.Bahçe"ye yakınlığıyla tanınan Alaattin Metin"in köşe yazısına da konu olmuştu: “Lugano, Y.Boys maçında sakatlığını bahane ederek oynamadı. Nedeni de Avrupa"da bir takım ile anlaşmak üzere. F.Bahçe"nin maçında oynasaydı, o gideceği takımda Devler Ligi maçını oynayamayacaktı. Anlaşmak üzere olduğu kulübe gitmek için de oynamadı..”

4 F.Bahçeli"ye MİLLİ davet

YENİ sezonu Antalya maçıyla açacak olan F.Bahçe"nin yabancı yıldızlarından Stoch, Dia, Lugano ve Santos milli davet aldı. Senegalli Dia, Cap-Vert Adaları"yla oynanacak maç için ülkesine giderken, Stoch da önceki gün Hırvatistan maçı için Slovakya"nın yolunu tuttu. Sakat Lugano"nun da 11 Ağustos"ta oynanacak Angola maçı nedeniyle Portekiz"e uçtuğu açıklanırken, Santos ise New Jersey"de oynanacak özel maç için Brezilya ile ABD"ye gidecek

Vatan