TRANSFERDE geç kalan ve elini çabuk tutmaya çalışan G.Saray, Misimoviç"ten umudunu kesmedi. 10 numaraya bir oyuncu almak isteyen sarı-kırmızılılar henüz Schalke"ye imza atmayan Bosnalı yıldız için şansını zorlarken, Shakthar"ın Sambacı"sı Jadson"da gündemdeki diğer isim.
WOLFSBURG"UN Deigo"yu renklerine katmasıyla Misimoviç"i gözden çıkartacağı kesinleşti. Schalke ile prensipte anlaşmasına karşın henüz imza atmayan Bosnalı"nın Türkiye"ye gelme olasılığı az da olsa bulunuyor. Forvete Baros"un yanına bir yıldız daha katmak için çalışmalarını tümhızıyla sürdüren yönetim, Baptista"dan da vazgeçmiş değil. Roma ile yeniden temaslarını sıklaştıran sarı-kırmızılılar, Brezilyalı yıldızı ikna etmek için çalışıyor.

Emana"ya izin çıktı

REAL Betis Başkanı Pepe Leon, Emana"nın 8 milyon Euro"ya G.Saray"a gidebileceğini söyledi. Radyospor"a konuşan Leon, 10 milyon Euro"dan 8"e düştüklerini ancak G.Saray"ın 6 verdiğini ifade ederek, “Emana bizim için çok önemli. O giderse en az onun kadar iyi olan birini takıma koymamız lazım. Bizim için G.Saray"ın önceliği var. 8 milyon Euro karşılığında bu anlaşma elbette yapılacak. Zaten Emana da, G.Saray"ı istiyor. 3+1 yıllık bir anlaşma yaptıklarını biliyoruz” diye konuştu.

"Sakatları arıyorum"

G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, sakat oyuncularını aradığını söyledi. Elano ve Kewell"ın yokluğunun sorun yarattığını söyleyen Hollandalı teknik adam, “Her futbolcunun burada olmasını isterdi. Seçim hakkımız azaldığı için belirli oyuncularla oynayacağız. Burada kazanıp, Avrupa Ligi"ne ilk adımı atmış olacağız. Birkaç iyi oyuncunun da gelmesiyle, daha kuvvetli olacağız. Transferde geç kalmak nedir ki? Alacağımız futbolcuların takıma uyum sağlaması önemli” dedi.