Antalyaspor kalecisi Ömer, Bursaspor maçında eline aldığı darbe sonucu acıdan ağlamaya başlayınca, tribündeki eşi Özge Hanım da gözyaşlarına hakim olamadı.

ANTALYASPOR"un dün Bursaspor ile oynadığı maçı canlı olarak televizyondan izleyenler kolay kolay unutamayacakları bir olaya tanık oldu... Karşılaşmanın ikinci yarısında bir pozisyonda eli, rakip futbolcunun ayağına çarpan kaleci Ömer Çatkıç, birden yere yığılıp kaldı ve acıdan ağlamaya başladı. Bu arada,
tribünde arkadaşlarıyla birlikte maçı izleyen eşi Özge Çatkıç da gözyaşlarını tutamadı. Bir süre yerde tedavi gören Ömer, sakatlığının ciddi olmadığını, oyuna devam edebileceğini bildiren bir işaret yapınca, Özge Hanım derin bir oh çekip rahatladı. Karşılaşmayı Lig TV"den seyredenler bu sahneleri anında izledi.
Ekranları başındaki milyonlarca futbolsevere bu duygu dolu anları yaşatan Özge Hanım, karşılaşma sonrası, “Ömer acı içinde kıvranıp parmaklarını tutunca çok korktum. Bu yüzden dayanamadım ve gözyaşlarıma hakim olamadım. Allah hiçbir futbolcuya sakatlık vermesin. Onlar ekmeklerini bu işten kazanıyorlar” diye konuştu.
Antalyaspor-Bursaspor maçı, Serge (Dk.24) ve Ergiç"in (Dk.69) karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. / hürriyet